Als het gaat om het haar dat ze achterlaten, kan het verzorgen van uw geliefde huisdier soms een hele opgave zijn, vooral als het gaat om het opruimen van hun uitgevallen haar. Met de innovatieve stofzuigers van Samsung wordt schoonmaken en organiseren een fluitje van een cent. Beide activiteiten hoeven elkaar niet meer uit te sluiten, zodat u niet hoeft te kiezen tussen het opknappen van uw huis en tijd doorbrengen met uw harige vriend. De diepe zuigkracht en de krachtige luchtstroom die de Samsung stofzuigers bieden, zijn effectief in het verwijderen van zelfs de meest hardnekkige vachtdraden, ongeacht de lengte van de vacht die u probeert te verwijderen. Daarom hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de aanwezigheid van hondenhaar in uw huis; laat Samsung voor u werken en geniet van een moeiteloze en uitgebreide reiniging.

Het ideaal van beide werelden

Het hebben van een huisdier kan enorm veel voordelen opleveren. Studies hebben uitgewezen dat ze het algemene welzijn en zelfs de stress kunnen verhogen en hun baasjes veel plezier kunnen bezorgen. Helaas is een duidelijk neveneffect een tapijt bedekt met honden- of kattenhaar! Gelukkig zijn de Samsung Jet™ stofzuigers er om het ideale van beide werelden te bieden – u kunt nu genieten van alle voordelen van het hebben van een huisdier zonder last te hebben van het voortdurend opruimen van hun vacht! Dankzij de innovatieve technologie en het moderne ontwerp is het gemakkelijker dan ooit om uw huis vrij van dierenharen te houden. Houd dus vandaag nog van uw huisdier en uw huis met de Samsung Jet™!

Ontworpen voor kattenbont

Het is algemeen bekend dat mensen die van dieren houden problemen hebben met haren van huisdieren. Als u een huisdier hebt, zult u de Mini Motorized Brush die bij uw stofzuiger wordt geleverd willen gebruiken om zowel het oppervlak als het meubilair in uw huis te reinigen. De borstel heeft een draaiende borstel die vuil kan verwijderen dat zich in weefsels heeft vastgezet. Door zijn compacte formaat is hij ideaal voor het reinigen van stof en haar op moeilijk bereikbare plaatsen.

Filtratieapparaat met meerdere lagen

Bent u iemand die last heeft van allergieën? Dan hebt u meer tijd om te genieten van de frisse, schone lucht die mogelijk wordt gemaakt door het meerlaagse zuiveringssysteem. Dit apparaat reinigt de lucht door allergenen en zeer kleine stofdeeltjes te verwijderen. Ideaal voor mensen met huisdieren. Dankzij deze methode is uw huis in zeer korte tijd en heel eenvoudig brandschoon. Bovendien is elk onderdeel, inclusief de filters, herbruikbaar.

Clear Station leegt veilig stofcontainers

Voorkom dat uw handen vuil worden en dat stofdeeltjes ontsnappen. Wanneer het stofreservoir wordt geleegd, voorkomt het Clean StationTM dat er stof in de lucht terechtkomt. Het Clean StationTM kan afzonderlijk worden aangeschaft voor gebruik met elk van de andere JetTM steelstofzuigers en is ook inbegrepen bij de Bespoke JetTM, Jet BotTM AI+ en Jet BotTM+.

Houd uw huisdier bij

De Jet BotTM AI+ robotstofzuiger verwijdert niet alleen hondenharen van de vloer, maar beschikt ook over een camera die kan worden bekeken via de Samsung SmartThings app*. De camera bevindt zich aan de bovenkant van de robotstofzuiger. Ontdek waar de stofzuiger zich in huis bevindt door verbinding te maken met de camera, of gebruik hem om uw huis en uw huisdier in de gaten te houden terwijl u niet thuis bent.

Over Samsung

Samsung is een indrukwekkende Zuid-Koreaanse krachtpatser die zichzelf naar de voorhoede van de technologische innovatie heeft gestuwd. Het staat bekend om zijn productie van een groot aantal hoogwaardige elektronische producten, van apparaten en digitale media tot halfgeleiders en geheugenchips. Bovendien zijn de geïntegreerde systemen van het bedrijf zeer gewild bij industrieleiders. Het succes van Samsung kan ook worden toegeschreven aan zijn vermogen om een vijfde van de totale export van Zuid-Korea te produceren, waardoor het bedrijf een ongeëvenaard respect geniet in de internationale gemeenschap. Samsung is niet van plan het rustiger aan te doen en zal zeker nog jaren een van de belangrijkste producenten van elektronische apparatuur ter wereld blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×