Hobby365 er glade for, at du har besøgt dem, og Hobby365 håber, at du vil have det på samme måde med dem. Hos Hobby365 kan du købe alle de mest populære ting, der har med hobby at gøre, og de håber meget, at de kan vække din interesse så meget, at du bliver en af deres loyale kunder. Hobby365 gør deres bedste for at gøre nye produkter tilgængelige så ofte som muligt, og de gør også meget ud af hele tiden at arbejde på at udvide både deres produktudvalg og selve butikken.

3-trådet svensk uldgarn

De smukke naturlige nuancer i uldgarnet fra Hobby365 opnås ved kun at bruge 100% uforarbejdet frisk uld. Et vidunderligt garn til at lave flotte hverdagsoutfits samt tøj til sport og fritidsaktiviteter. Cirka 100 gram fedt. Vaskes i hånden (maks. 40 grader). Kan du lide at strikke med naturligt uldgarn eller plantefarve med naturlige farvestoffer? Så bør du benytte lejligheden til at bestille dette fantastiske uldgarn, som er skabt i Sverige. Det svenske uldgarn kan bruges til mange forskellige strikkeprojekter, bl.a. trøjer, sokker, vanter, huer, halstørklæder, strømpefyld og plantefarvning.

SY001 – 100 dukker broderigarn/moulinigarn

Har du brug for et lager af kvalitetsbroderigarn? Så behøver du ikke lede længere! Deres SY001-produkt tilbyder i alt 100 dukker broderigarn, der hjælper dig med at skabe smukke og indviklede designs. Det er ikke kun perfekt til broderi, men kan også bruges til at lave venskabsarmbånd og andet håndværk. Hver dukke indeholder 8 meter polyestergarn, som er farveægte og sikrer, at dine kreationer bliver lige så levende, som du har forestillet dig. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at opgradere dine hobbyartikler!

Neocube magnetiske kugler – 216 stk. flerfarvet

Træd ind i magnetismens verden med Neocube Magnetic Balls! Med et fantastisk display af 216 flerfarvede stykker har hver 5 mm kugle en superstærk magnetisk kraft. Neocube giver ikke kun mange timers sjov og underholdning, den stimulerer også de kunstneriske og logiske sider af din hjerne. Tag en pause fra hverdagen, og lad Neocube transportere dig til en verden af kreativitet og afslapning. Men vær advaret! Disse magneter er ikke legetøj og bør aldrig bruges af børn under 3 år. Hvis de sluges, skal du straks søge lægehjælp. Neocube er af høj kvalitet og med uendelige muligheder et must-have for dem, der søger en ny kilde til underholdning.

FR-017 – Deluxe-sæt med sytilbehør i taske | Vaskemaskine

Uanset om du er en erfaren syerske eller lige er begyndt, er det vigtigt for enhver husstand at have et komplet sysæt. FR-017 Deluxe-sættet med sytilbehør i en praktisk taske er perfekt at have ved hånden til alle dine sybehov. Fra at reparere en rift i din yndlingsskjorte til at sy en ny beklædningsgenstand – dette sæt indeholder alt, hvad du skal bruge for at få arbejdet gjort. Og så er det kompakt og bærbart, så det er nemt at tage med overalt. Og det bedste af det hele? Når du er færdig, skal du bare smide det hele i vaskemaskinen for nem oprydning. Vent ikke længere med at få fat i dette must-have sygrej!

PRO 54 stk Fidget Pop it legetøjspakke til børn og voksne

Sidder du nogensinde og fifler med dine hænder og leder efter noget at lave? Så er PRO 54 pc Fidget Pop it legetøjspakke til børn og voksne det helt rigtige valg! Disse små stykker legetøj i lommeformat er meget bærbare og perfekte til leg på farten. Uanset om du er på arbejde, hjemme, i kirke eller på tur, er det en god måde at holde hænderne beskæftiget på og øge dit fokus. Desuden er de lavet af ikke-giftige, ikke-allergifremkaldende materialer, hvilket gør dem sikre for både børn og voksne. Denne legetøjspakke er også en fantastisk gave til venner og familie, især i juletiden. Og med sit kompakte design, der er let at bære, er den også velegnet til klasseværelser, kontorer og sanserum. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med den bedste gave, der findes? Bare husk, at dette legetøj ikke er beregnet til børn under 3 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×