OM MYTRENDYPHONE

Hos MyTrendyPhone, Danmarks førende forhandler af kvalitetstilbehør til mobiltelefoner, mobilcovers, iPad-covers, smartwatches, trådløse høretelefoner, powerbanks, solcelleopladere og mobilholdere, er vi stolte af at kunne tilbyde et omfattende udvalg af mere end 100.000 forskellige produkter, der er nøje udvalgt til at opfylde kundernes individuelle behov.

MyTrendyPhone blev grundlagt tilbage i 2003 og har derfor mere end 20 års erfaring på markedet for mobiltilbehør. MyTrendyPhone er stolt af at være Danmarks førende og største forhandler af mobiltilbehør, som et resultat af vores fokus på og dedikation til kvalitet, pålidelighed og enestående kundeservice.

Hos MyTrendyPhone er vi stolte af at være blevet anerkendt som den hurtigst voksende virksomhed og nomineret til Gazelle-prisen tilbage i 2015. Det understreger blot vores engagement i at levere absolut førsteklasses produkter og service til vores kunder.

I 2023 er vi stolte af at kunne annoncere, at vi opererer i 18 forskellige lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Frankrig, Holland, Tyskland og andre lande.

Drivkraften bag vores konstante udvikling og vækst er vores passion for at tilbyde de bedste produkter såvel som den bedste service. Vi sætter kunden i fokus og forsøger altid at leve op til kundens forventninger for at sikre den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os.

HONOR 70 LITE – 128 GB – TITANIUM SØLV

Gør plads til HONOR 70 LITE – 128GB – TITANIUM SILVER, den ultimative telefon, der tager din mobiloplevelse til det næste niveau. Fantastisk grafik, rige farver og en skærm, der er nem at se på, gør denne telefon til en fryd for øjet. Med en opdateringshastighed på 90 Hz er alle opgaver på telefonen jævne og forsinkelsesfrie. Er du bekymret for, at batteriet løber tør på en travl dag? Det massive 5000 mAh-batteri er din redning, og 22,5 W opladningseffekt sikrer, at du aldrig løber tør for strøm. Derudover hjælper det tredobbelte kamera dig med at fange de uvurderlige øjeblikke med ultraklare fotos og videoer, der ser godt ud under alle lysforhold. HONOR 70 LITE – 128GB – TITANIUM SILVER er ikke bare en telefon, det er et kraftfuldt værktøj, der lover at holde dig inspireret og forbundet hele dagen.

HONOR MAGIC 5 LITE 5G – 128GB – MIDNATSSORT

Træd ind i Honor Magic5 Lite’s fortryllende verden, og oplev topmoderne teknologi lige ved hånden. Denne smartphone lover en enestående underholdningsoplevelse, komplet med en generøs 6,67″ AMOLED-skærm, der garanterer krystalklare billeder. Uanset om du streamer dit yndlings-tv-program eller spiller et fordybende mobilspil, leverer Honor Magic5 Lite’s Snapdragon 695 5G-processor lynhurtig ydeevne. Og når det kommer til at fange dine yndlingsøjeblikke, producerer Honor Magic5 Lites utrolige 64 MP-kamera fantastiske og levende billeder, der vil efterlade dig i ærefrygt. Med sit slanke og stilfulde Midnight Black-design er Honor Magic5 Lite en perfekt tilføjelse til din hverdag. Fortab dig i magien fra Honor Magic5 Lite, og løft din mobiloplevelse.

HONOR X7 – 128 GB – MIDNATSSORT

Leder du efter en smartphone med et slankt design og kraftfuld ydeevne? Mød Honor X7 – 128 GB i midnatssort. Med sin store 6,74-tommers skærm med høj opløsning giver denne telefon en fantastisk visningsoplevelse af alt dit yndlingsindhold. Octa-core-processoren sikrer lynhurtig ydeevne, samtidig med at strømforbruget styres effektivt. Men der, hvor Honor X7 virkelig brillerer, er dens 48 megapixel kamera, som bruger fasefokuseringsteknologi til at indfange alle dine dyrebare minder i levende detaljer. Uanset om du tager et hurtigt billede eller optager en video, er Honor X7 den perfekte ledsager til alle dine eventyr.

HONOR 90 LITE – 256 GB – SØLV

Oplev den ultimative ydeevne og det moderne designs elegance med Honor 90 Lite – 256 GB – Sølv. Denne fantastiske enhed har en kantløs 6,7″ 90 Hz-skærm, der er perfekt til at spille, se film eller videosamtaler med dine kære. Det tredobbelte 100 MP-kamera sikrer, at alle magiske øjeblikke indfanges i fantastisk skarpe billeder, så dine minder aldrig falmer. Med den brugervenlige fingeraftrykssensor kan du nemt låse din enhed op og vide, at dine oplysninger er sikre. Lad dig ikke nøjes med en almindelig telefon – løft din hverdagsoplevelse med Honor 90 Lite.

Hvorfor handler vi hos MyTrendyPhone?

Når det gælder indkøb af teknologi, er der mange muligheder derude. Men MyTrendyPhone skiller sig ud fra mængden af et par vigtige grunde. For det første er deres udvalg virkelig i topklasse med et stort udvalg af produkter at vælge imellem. Desuden er deres priser uovertrufne – du finder altid et godt tilbud hos MyTrendyPhone. Men det, der virkelig adskiller dem, er deres engagement i kundeservice. Uanset om du har et spørgsmål om et produkt eller har brug for hjælp med din ordre, er deres team der altid for at hjælpe. Det korte af det lange? At handle hos MyTrendyPhone er en no-brainer for alle, der leder efter tech-produkter af høj kvalitet til overkommelige priser, bakket op af uovertruffen kundeservice hele vejen igennem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×