TECH GADGETS

Udforsk det store udvalg af teknologiske dimser, som MyTrendyPhone tilbyder med store rabatter. Her finder du et bilkamera, et digitalt mikroskop, et inspektionskamera, et vækkeur, en gamepad og game controllere og meget mere! Deres banebrydende elektroniske enheder er alsidige nok til at blive brugt til både spil og træning, og MyTrendyPhone fungerer især godt sammen med et sæt moderne trådløse hovedtelefoner eller en bærbar batteripakke. Udnyt derfor de vanvittigt lave priser til at købe din helt nye teknologiske enhed.

3-I-1 MINI BÆRBAR HÆNGENDE KØLEVENTILATOR – HVID

Når temperaturen stiger, og sommersolen bager ned, bliver det vigtigere end nogensinde at finde måder at holde sig afkølet på. Heldigvis er 3-i-1 Mini Portable Hanging Cooling Fan en elegant og bærbar løsning til at bekæmpe varmen denne sommer. Med fem vindhastigheder og op til 90 graders vinkeljustering kan du tilpasse den kølende brise, så den passer til dig. Denne bærbare ventilator kan bruges som en hængende halsventilator, en håndholdt ventilator eller en skrivebordsventilator afhængigt af dine behov, hvilket gør den til et ideelt valg til brug flere steder. Det indbyggede 5000 mAh-batteri holder den kølende brise i gang i op til 24 timer, så du kan få forfriskende lindring i timevis. Og med den ekstra fordel ved aromaterapi-tabletten kan du nyde en kølende pust af din yndlingsduft. Forbliv kølig og komfortabel denne sommer med denne foldbare ventilator.

WEST BIKING UNISEX POLARISEREDE SPORTSSOLBRILLER

Gør dig klar til at erobre ethvert sommereventyr med West Bikings unisex polariserede sportssolbriller i slående rød! Disse solbriller er et must-have tilbehør, der ikke kun tilføjer stil til dit udendørs outfit, men også giver optimal beskyttelse til dine øjne. HD-linserne er polariserede og har en UV400-belægning, der blokerer skadelige solstråler – hvilket sikrer, at dit syn forbliver skarpt under enhver aktivitet. Disse sportssolbriller er designet til at holde med deres hydrofobe belægning og afvisende egenskaber, der kan modstå barske vejrforhold som regn, tåge og olie. Uanset om du cykler, vandrer eller bare nyder en dag på stranden, passer West Bikings solbriller perfekt til ethvert eventyr.

LOGILINK PA0151 DÆMPER – HVID

Skab en hyggelig stemning i ethvert rum med LOGILINK PA0151 Attenuator i hvid. Denne fantastiske enhed giver dig mulighed for nemt at justere lysstyrken på din stander- eller bordlampe, så den passer til dig, med blot et tryk på en knap. Takket være børnesikringen kan du have ro i sindet og vide, at små hænder ikke ved et uheld skruer for meget op for lysstyrken. Og med LED-indikatoren og en kapacitet på op til 280 watt kan du skifte fra lav til høj lysstyrke uden besvær. Tilføj denne elegante og funktionelle lysdæmper til din boligindretning, og gør din lysoplevelse endnu bedre.

BLUETOOTH BILSTEREO

Har du nogensinde haft svært ved at navigere, mens du kørte? Eller måske vil du gerne have lidt ekstra underholdning, mens du er på en lang køretur? Så er Bluetooth-bilstereoen med CarPlay/Android Auto SWM 160C det helt rigtige valg. Denne imponerende afspiller forbindes til din smartphone og tilbyder et væld af funktioner som Apple CarPlay, Android Auto, MP5, MP4, radio og multimediefunktioner, hvilket gør den til din co-pilot. Med stemmestyrede kommandoer kan du foretage opkald, modtage beskeder, åbne navigationen eller lytte til din yndlingsmusik – alt sammen mens du holder hænderne på rattet. Det understøtter endda AHD og har den ekstra funktion, at det automatisk skifter til et fuldskærmsbillede bagfra, når din bil er i bakgear! Dette utrolige system har alt, hvad du behøver for at gøre enhver biltur ekstraordinær.

DIGITALT INSTANT-KAMERA TIL BØRN

Hvis du leder efter en sjov og spændende måde at forevige dit barns minder på, er dette digitale instant-kamera til børn det helt rigtige! Med et 32 GB hukommelseskort og en termisk instant-printer kan dit barn tage flotte fotos og printe dem med det samme – alt sammen med zero ink-teknologi. Kameraet har en 12MP-sensor og understøtter 1080p-opløsning til fotos og videoer i høj kvalitet, og det har også indbyggede tilstande til flere billeder, filtre, musikafspiller og spil, så børnene kan blive underholdt i timevis. Dette blå kamera er den perfekte gave til ethvert barn, der elsker at tage billeder og indfange minder, så køb dit kamera i dag og giv evige minder i gave!

DOCKINGSTATION MED TRÅDLØS QI-OPLADER

Vi præsenterer den ultimative løsning på alle dine opladningsproblemer: Dockingstationen med trådløs Qi-oplader UD15 i hvid. Denne 3-i-1 trådløse oplader oplader ikke kun din Qi-kompatible smartphone med et imponerende output på 10 W, men inkluderer også en AirPods-oplader og en Apple Watch-opladningsindgang. Dockingstationens slanke og stilfulde design tilføjer et strejf af elegance til ethvert skrivebord derhjemme eller på kontoret. Med den roterende dockingstation, der tilbyder tre forskellige indgange – Lightning, MicroUSB eller Type-C – kan du endda oplade en enhed, der ikke understøtter trådløs opladning. Takket være intelligente chips, der kontrollerer opladningshastigheden, kan du stole på, at din enhed får den hurtigst mulige opladning. Få fat i denne førsteklasses dockingstation, og tæm dine ladekabler én gang for alle.

Køb tekniske gadgets til hjemmet, bilen, båden og kontoret online

Det er slut med at skulle løbe rundt i byen for at finde de nyeste tekniske gadgets til hjemmet, bilen, båden og kontoret. Takket være MyTrendyPhone kan du nemt shoppe alle dine tekniske behov online fra din egen sofa. Faktisk kan MyTrendyPhone prale af et af de bedste udvalg af højteknologiske produkter i hele Danmark til de mest overkommelige priser. Forestil dig at starte dagen med at bede Google Home om at spille din yndlingsmusik eller bruge en tv-boks til at streame dine yndlingsserier og -film. Og om aftenen kan du slappe af med den perfekte stemning skabt af forskellige intelligente lys. Med MyTrendyPhone er alt dette og meget mere kun et par klik væk. Husk også at tilmelde dig deres Club Trendy for at få en eksklusiv rabat på 7% ved kassen. Begynd at opgradere dit tech game i dag, og oplev et nyt niveau af bekvemmelighed og komfort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×