År 2013 grundade en tennisspelare vid namn Robin Söderling sportvarumärket RS Sports. Sportkläder, tennis och padel är de tre produktkategorier som ingår i den premiumproduktlinje som RS Sports förser konsumenterna med.

SPORTS BRAS

Oavsett om du spelar tennis, padel, tränar på gym eller joggar hittar du den perfekta sport-bh:n i vårt sortiment. Deras omfattande urval av sport-bh:ar är utformade för att ge stöd hela dagen, utöver en perfekt blandning av form och funktion.

De har sett till att våra sport-bh:ar ger det stöd du behöver för dina träningspass. När du bär en av våra sport-bh:ar kan du röra dig fritt och bekvämt när du spelar tennis, padel, tränar på gymmet eller springer en runda.

Utnyttja sport-bh:ns justerbara band och stödnivåer för att hitta den perfekta passformen för din unika fysik och träningsrutin. Tekniska tyger som används för att tillverka våra sport-bh:ar låter luften cirkulera och absorberar svett, så att du håller dig torr och bekväm under hela träningspasset. Våra sport-bh:ar ger inte bara stöd hela dagen, de ser också bra ut. Du kan skapa en hel och modern träningsoutfit med dem och några tights eller kjolar. Du kommer att se fantastisk ut och få alla de praktiska fördelar du behöver.

Att bara erbjuda det bästa till sina kunder är vår främsta prioritet. För bästa passform, komfort och långsiktiga stöd handplockar de var och en av våra sport-bh:ar. De lägger alltid till nya stilar och funktioner i vår kollektion för att spegla aktuella trender.

Om du letar efter en sport-bh som ger dig stöd, komfort och stil när du tränar på gymmet, på planen eller på padelbanan, gör din beställning idag. Gör dig redo att se ut som bäst när du tränar med vår blixtsnabba leverans och problemfria shoppingupplevelse. Få ut det mesta av din träning genom att komplettera din utrustning med en av våra sport-bh:ar.

KELLY SPORT TOP – SVART

Kelly Sport Top är tillverkad av ett material som är både flexibelt och mjukt, och den har ett brett resårband som garanterar din komfort när du tränar. Dessutom är tröjan perfekt att ha på sig hela dagen. Denna sport-bh är perfekt att bära både på gymmet och när du ska ut på stan eftersom den har en v-ringning framtill och axelband som är justerbara och korsade baktill.

KELLY SPORT TOPP

Kelly Sport Top har ett brett resårband som, förutom att det är tillverkat av ett material som är både flexibelt och mjukt, ser till att du sitter bekvämt när du tränar. Dessutom är toppen perfekt för att bära hela dagen och på daglig basis hela dagen. Eftersom den har en v-ringning framtill och axelband som är justerbara och korsade baktill, är denna specifika sport-bh perfekt att bära när du går till gymmet eller när du går ut på stan. Den är perfekt att bära vid båda tillfällena.

KRISTIN SÖMLÖS SPORTTOPP

Kristin Seamless Sports Top är en sport-bh som är både bekväm och moderiktig, och är en produkt som har utvecklats i samarbete med Kristin Kaspersen. Den är stickad i en kombination av polyamid och elastan, som har förmågan att leda bort svett, och den är tillverkad av ett sömlöst material som är både bekvämt och kan röra sig med dig. Kristin Seamless Sports Top har två axelband som är både tunna och breda, och de korsas i ryggen. Under träningspass med låg till medelhög intensitet ger sport-bh:n stöd. Använd den tillsammans med Kristin Seamless Tights för att skapa en yogaoutfit som är både komplett och moderiktig.

KELLY SPORT TOPP

Kelly Sport Top har ett brett elastiskt band och ett flexibelt tyg, som båda säkerställer att du fortsätter att känna dig stödd och bekväm när du tränar. Det är också möjligt för dig att bära denna topp under hela dagen utan några begränsningar. Det faktum att denna sport-bh har en v-ringning framtill och justerbara axelband som korsas i ryggen gör den till ett utmärkt val för att gå till gymmet såväl som att gå ut och röra på sig i staden.

Hitta de bästa sport-bh:arna på RS Sports

Du kommer att kunna ta dina träningspass till nästa nivå med den kollektion av högkvalitativa sport-bh:ar som RS Sports har tillgängliga. Deras sortiment är utformat för att erbjuda dig högsta möjliga nivå av komfort och stöd, så att du utan ansträngning kan pressa dig själv till det yttersta av din styrka och potential. Det har aldrig varit enklare att hitta den perfekta passformen än det är nu på grund av det omfattande urvalet av stilar och storlekar som finns tillgängliga. För att börja tänka om när det gäller din fitness bör du sluta nöja dig med medelmåttighet och börja handla hos RS Sports direkt.

Upptäck det finaste stödet:

Upptäck det breda utbudet av sport-bh:ar från RS Sports, utformade för att ge oöverträffad komfort och stöd så att du kan ge din fulla uppmärksamhet åt din träning.

Utformad för att klara alla utmaningar:

För alla dina atletiska aktiviteter, från yoga med låg belastning till cardio med hög belastning, har RS Sports ett brett urval av sport-bh:ar som passar din kropp perfekt och hjälper dig att prestera ditt bästa.

Banbrytande komfortfunktioner:

Innovativa funktioner som justerbara remmar, meshpaneler som låter luften cirkulera och fuktavvisande tyger arbetar tillsammans för att hålla dig torr och bekväm när du tränar.

Den perfekta blandningen av form och funktion:

Oavsett vilken stil du föredrar – minimalistisk eller djärv och livfull – har RS Sports en sport-bh som passar dina preferenser. Så att du kan se fantastisk ut medan du tränar.

Lyft ditt träningspass med deras senaste urval:

Prioritera stöd och komfort framför allt annat. Få ut det mesta av din träning med de sport-bh:ar som finns på marknaden hos RS Sports, där form möter funktion.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×