Over Podobrace

Podobrace is een groep therapeuten die de behoeften van hun cliënten boven alles stellen. Ze zijn Podobrace begonnen omdat ze gefrustreerd waren over het gebrek aan een handige online winkel voor hun patiënten. Podobrace wilde hen voorzien van de beste artikelen tegen de beste prijs, maar die konden ze niet vinden.

Zo ontstond Podobrace, een website en online winkel waar gebruikers gratis aanbevelingen voor producten kunnen krijgen op basis van de aanbevelingen van fysiotherapeuten, manueel therapeuten, podoposturaal therapeuten, ergotherapeuten en sportpodologen.

Als je op zoek bent naar onbevooroordeelde, persoonlijke begeleiding om het product of de behandeling te vinden waarmee je je problemen het snelst kunt overwinnen, dan helpen hun specialisten je graag verder.

Podobrace is uitgegroeid tot de (online) marktleider voor Medische Hulpmiddelen in Nederland, België en Duitsland dankzij hun mix van kennis, tijdige levering en begeleiding op maat. Podobrace staat al jaren bekend om hun uitstekende service, betrouwbaarheid en vooral hun inlevingsvermogen in de consument. Ze hebben een magazijn van 10.000 m², 35 jaar ervaring en ongeveer een miljoen bestellingen per jaar in vijftien landen in heel Europa.

Gel inlegzolen bij Podobrace

Hielspoor (halve) gel inlegzolen (Per paar)

Als u lijdt aan de ziekte van Sever, hielspoor of achillespeesproblemen, weet u hoe frustrerend het kan zijn om effectieve oplossingen te vinden voor uw voetpijn. Dat is waar de half-gel inlegzolen van Podobrace van pas komen. Deze inlegzolen zijn geschikt voor alle voettypen en kunnen worden gebruikt met alle bestaande zolen of steunzolen. Ze staan bekend om hun optimale pasvorm en draagcomfort, waardoor je ze de hele dag kunt dragen zonder ongemak. En het beste deel? Ze passen in elke schoen, laars of hak, dus je hoeft geen stijl op te offeren voor comfort. Als je op zoek bent naar een oplossing voor je voetpijn, dan zijn deze gel inlegzolen zeker het proberen waard.

Solelution Gel Inlegzolen Max (Per Paar)

Heb je last van voetklachten? Dan zijn de Solelution Gel Insoles Max misschien de oplossing die je zoekt! Deze gelzolen, die geschikt zijn voor alle soorten voeten, zijn hun Europese bestseller en worden door duizenden mensen met veel succes gebruikt. Ze onderscheiden zich door hun gepatenteerde geltechnologie, die de druk verdeelt en ongeëvenaarde demping biedt voor dagelijks gebruik, werk en zelfs sporten zoals skiën. Deze inlegzolen worden al jaren aanbevolen door medische specialisten en zijn ideaal voor mensen met voetklachten zoals branderige of vermoeide hielen, achillespeesproblemen en shin splints. Investeer in de Solelution Gel Insoles Max voor maximale demping en verlichting voor je voeten.

Hielpijn hielkussen (half) gel inlegzolen (per paar)

Heb je last van hielpijn door de ziekte van Sever of hielspoor? Kijk dan niet verder dan de gel inlegzolen van Podobrace. Deze inlegzolen worden al jaren door talloze mensen met groot succes gebruikt. Hun hielkussen (halve) gel inlegzolen, verkocht per paar, staan bekend om hun optimale pasvorm en draagcomfort. Laat hielpijn je niet afremmen – probeer hun gel inlegzolen en ervaar de verlichting die duizenden anderen hebben gevonden. Zeg maar dag tegen ongemak en hallo tegen blije voeten!

 

Vraag/Antwoorden

Wat zijn precies de functies van gel inlegzolen?

Naast een uitstekende vulling bieden gelkussentjes ook ondersteuning. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar. Je kunt ze met halve of hele zolen krijgen. Qua impact is er geen onderscheid; de enige doorslaggevende factor is persoonlijke voorkeur. De anatomisch ontworpen zolen zorgen voor een goede en comfortabele pasvorm. Optimaal comfort tijdens het lopen wordt gegarandeerd door de gel inlegzolen. Miljoenen mensen dragen ze al jaren en ze zijn nog steeds comfortabel, zelfs als je geen pijn aan je voeten hebt.

Hoe vaak ga je deze schoenen dragen?

Je kunt de inlegzolen voor verschillende doeleinden gebruiken. Hielspoor is daarvan de meest bekende. Ook als je last hebt van voetartrose, fasciitis plantaris of achillespeesklachten moet je inlegzolen dragen. Hun gel inlegzolen kunnen een enorme verscheidenheid aan voetproblemen verlichten. Ga naar de betreffende productpagina voor een uitgebreid overzicht.

Op zoek naar gel inlegzolen?

Ben je klaar om de stap te zetten? De inlegzolen kopen in hun online winkel is een fluitje van een cent! Je bestelling wordt de volgende werkdag geleverd als je deze voor 23.30 uur op werkdagen plaatst. Op een zondag zelfs! Kan ik je nog ergens anders mee helpen in verband met de gel inlegzolen? Of misschien vraag je je af op welke andere manieren je ze goed kunt gebruiken. Natuurlijk. Als je vragen hebt, kun je terecht bij de medewerkers van hun klantenservice die je graag helpen. Alle problemen die je hebt met de gel inlegzolen kunnen worden opgelost door hun klantenservice, die bestaat uit een groep medische experts. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon, e-mail of live chat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×