ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL är den första permanenta isbaren i världen. Den monteras ned och byggs upp igen varje år, och varje gång den byggs upp igen bjuder den på ett nytt tema. Isskulptörer från ICEHOTEL har använt fyrtio ton naturis från Torneälven för att skapa den imponerande inredningen i hotellet. ICEBAR har varit en omtyckt destination i Stockholm ända sedan den öppnade sina dörrar 2002. Den besöks av både besökare och lokalinvånare som är ute efter en smak av arktisk kyla någonstans i hjärtat av Stockholm.

OM ICEHOTEL

ICEBAR Stockholm rekonstrueras varje år av begåvade iskonstnärer från ICEHOTEL, som är ett hotell som är känt över hela världen och som också har en konstutställning med is och snö. Ishotellet återuppstår varje vinter i en ny skepnad i det svenska samhället Jukkasjarvi, som ligger cirka 200 kilometer norr om polcirkeln. Detta har pågått sedan 1989.

ICEHOTEL står Torneälven, konstproduktion och skapandet av upplevelser som förhöjer ens liv i centrum för de aktiviteter som äger rum.

BERÄTTELSER OM EN FRUSEN STAD

Var och en av oss har någon gång i livet smygtittat in genom fönstret hos en helt okänd person. I Tales of a Frozen City uppmuntras du att göra samma sak, men utan skamkudden!

Här kommer du att kunna få en glimt av olika berättelser som möts i en kylig stadsmiljö. Hotel C Stockholm hälsar dig varmt välkommen till den 22:a upplagan av ICEBAR Stockholm, som arrangeras av ICEHOTEL.

UPPLEVELSEN

ICEBAR Stockholm är byggd av is, och glaset som du tar emot din dryck i består också av is. Baren håller hela tiden en temperatur på -5 grader Celsius (23 grader Fahrenheit) och har sittplatser för upp till sextio personer. En drink och ett besök på upp till fyrtiofem minuter ingår i den entréavgift som du betalar. Om det finns barn närvarande kommer en färgglad alkoholfri dryck att erbjudas dem. Barn är hjärtligt välkomna.

Alla gäster måste låna en värmemantel och ett par handskar för att hålla värmen och för att skydda isen från kroppsvärmen. Upplevelsen av att gå till ICEBAR Stockholm är inte bara som att gå till en pub mitt i Stockholm; snarare är det som att gå till den polära förtrollningen i norra Sverige på kort tid och det är en upplevelse som är helt unik. Så fort du kliver in möts du av en frisk och uppfriskande bris, en fantastisk interiör som har skapats på ett kreativt sätt och är unik i sitt slag, och ett minne som kommer att vara livet ut.

ISBAR OCH MIDDAG

Du är hjärtligt inbjuden till en utsökt kväll som kommer att innehålla en varm bit mat och iskalla drycker. Kvällen kommer att vara fylld av kontraster, så ta med dig din familj, vänner, kollegor eller bara en ny bekantskap och njut!

ICEBAR Stockholm, den kallaste baren i Stockholm, börjar du med en drink och iskonst vid en temperatur på -5 grader Celsius (23 grader Fahrenheit). På restaurangen Swede Hollow är det dags att börja skära i rätten efter en period på fyrtiofem minuter.

SKULPTERING AV IS

Låt kreativiteten flöda tillsammans med några kompisar eller arbetskamrater! Under överinseende av en isskulptörsmästare utförs denna uppgift med isskivor som skördas från Torne älv.

Det tar 45-60 minuter för isskulpturen att skapas på terrassen på Hotel C Stockholm. En isskulptur kan göras av en grupp på 10-50 personer som arbetar i par. Efter att ha utsett en segrande grupp avslutas evenemanget med ett firande på ICEBAR Stockholm.

Omfamna kylan: Upplev Ice Bar på Hotel C Stockholm idag!

Är du beredd att ge dig ut på ett äventyr täckt av snö? Du kan helt försjunka i en värld av frostig förtrollning genom att gå till Ice Bar på Hotel C Stockholm. Se till att du inte missar chansen att njuta av uppfriskande cocktails och förundras över de hisnande isskulpturerna som visas här. Gör omedelbart din bokning för att uppleva spänningen i den frusna tundran, som ligger mitt i Stockholm.

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×