Tidningskungen tillhandahåller en omfattande samling av världsomspännande tidningar för läsare som är intresserade av att upprätthålla en global medvetenhet om aktuella händelser. Kunderna har möjlighet att göra en beställning som ett lösnummer eller välja en prenumerationstjänst för att uppfylla sina behov. Varje medlemskap börjar med nästa nummer, vilket garanterar att du alltid kommer att vara uppdaterad med den senaste informationen och perspektiven från hela världen.

Classic Rock (UK)

Classic Rock (UK) är tidningen för dig som gillar att lyssna på rockklassiker som Queen, Guns N’ Roses, Blondie, Thin Lizzy och Rolling Stones. Andra rockikoner som ingår i denna publikation är Jimi Hendrix, Led Zeppelin, AC/DC och Metallica.

Innehållet i tidningen

Varje nummer innehåller djupgående rapporter, analyser, intervjuer och råd från några av de mest spännande rockmusikerna som finns på andra håll i världen. Denna publikation är full av högkvalitativa texter, fantastiska fotografier och insiktsfulla koncept som hjälper dig att förstå och uppskatta din musiks historia. Dessutom är tidningen en utmärkt resurs för att hitta nya rockband, varumärken och individer som gör skillnad i världen.

Prenumerationer och upplåsningsnummer

Både enstaka nummer och medlemskap i Classic Rock (UK) finns att köpa. När du skaffar tidningen får du en syn på rockmusik som är både världsomspännande och upplyftande.

Gardens Illustrated (UK)

I UK är Gardens Illustrated en publikation som vänder sig till dem som har en passion för trädgårdsarbete. Denna publikation är perfekt för dig som har ett intresse för trädgårdar och vill lära dig mer om de många trädgårdstyper, flora, design och underhåll som är förknippade med trädgårdskonst.

Innehållet i tidningen

Tidningen är full av fantastiska fotografier, berättelser, intervjuer och analyser, samt råd om hur du odlar och njuter av din egen trädgård. Du kan också hitta de senaste trädgårdsnyheterna, böckerna, produkterna och evenemangen i den brittiska utgåvan av Gardens Illustrated. Du kan se till att du inte missar ett enda nummer av trädgårdsmagasinet genom att beställa en prenumeration på publikationen.

Blomsterarrangör (UK)

Blomsterarrangör (UK) är en tidskrift som vänder sig till dem som har en passion för blomsterkonst och är intresserade av att få kunskap om olika metoder, trender och idéer från de mest kända floristerna. Upptäck mer om blomsterkonst, få idéer från erfarna florister och upptäck hur du kan använda blommor för att skapa skönhet och harmoni i ditt liv genom att lära dig mer om blomsterdekoration.

Innehållet i tidningen

Du kommer att upptäcka steg-för-steg-hantverk, praktiska idéer och kreativa mönster i varje nummer av tidningen. Dessa projekt är idealiska för dem med varierande grad av expertis. Dessutom kommer du att få möjlighet att se fantastiska blomsterarrangemang från hela världen, allt från utställningar till tävlingar, bröllop till heminredning. Om du är intresserad av att skapa din egen bukett, dekorera ett bord eller organisera en utställning, är Flower Arranger (UK) den publikation som du bör läsa.

Prenumerationer och upplåsningsnummer

Du kan välja att köpa Flower Arranger (UK) som lösnummer eller som prenumeration; du bör därför välja det alternativ som bäst matchar dina behov.

Intressepaket för hemmet (UK)

Du kan välja att köpa Flower Arranger (UK) som lösnummer eller som prenumeration; du bör därför välja det alternativ som bäst matchar dina behov.

Innehållet i tidningen

Varje månad ger Home Interest Pack (UK) dig de senaste trenderna, nyheterna, tipsen, råden och recepten som rör många aspekter av trädgårdsskötsel och heminredning. Dessutom får du unika perspektiv från några av de mest framstående författarna och branschpersonalen.

Prenumerationer & låsa upp nummer

Om du har en passion för hem och trädgård och är intresserad av att återuppliva, förbättra eller förändra ditt hus eller din trädgård, är Home Interest Pack (UK) det paket som du bör köpa. Både ett lösnummer och en prenumeration på tidningen finns att köpa. Du kan välja det antal alternativ som passar dig bäst!

Lev Bättre (DK)

Tidningen Bo Bedre (DK)

För dig som har ett starkt intresse för arkitektur och design är Bo Bedre (DK) den publikation som du bör prenumerera på. Här hittar du all information du behöver om den senaste utvecklingen inom bostäder, inredning och livsstil. Dessutom får du möjlighet att se fantastiska och fascinerande bostäder från hela Danmark och världen, vilket kommer att motivera dig att designa och bygga ditt eget drömhus.

Innehållet i tidningen

I varje nummer av Bo Bedre (DK) får du dessutom förslag och vägledning från professionella och välkända profiler. Dessa personer hjälper dig att välja rätt möbler, färger, material och detaljer. Dessutom får du en djupare förståelse för de mest framstående namnen och nya talangerna inom arkitektur och design, samt de senaste trenderna och genombrotten.

Prenumerationer och upplåsningsnummer

Det finns två sätt att köpa den danska tidningen Bo Bedre (DK): antingen som lösnummer eller som prenumeration. Välj det som bäst matchar dina behov. När du beställer tidningen får du en publikation som är utformad för att ge dig idéer, information och underhållning om hur du kan göra ditt hus roligare och bättre.

Tidningen Another (UK)

Tidningen Another (UK) är en publikation som vänder sig till dem som är intresserade av att utveckla en djup och unik förståelse för mode och kultur. Efter att ha publicerats sedan år 2001 har tidningen etablerat sig som en kraftfull och distinkt röst inom mode och kultur. Dazed Media, en framstående utgivare inom området ung kultur, är utgivare av Another Magazine (UK), som är en veckopublikation. Tidningen ges ut på engelska och vänder sig till både män och kvinnor som är intresserade av att hitta nya sätt att tänka och uttrycka sig på.

Innehållet i tidningen

I varje nummer får du möjlighet att läsa om några av dagens viktigaste och mest kreativa personer. Bland dessa personer finns designers, konstnärer, författare och aktivister. Utöver detta kommer du att få möjlighet att se otroliga moderedaktioner som har skapats av de mest begåvade fotograferna och stylisterna från hela världen.

Prenumerationer

Du kan få tillgång till unika och högkvalitativa artiklar om mode och kultur genom att beställa ett medlemskap i tidningen just nu. Detta innehåll finns inte tillgängligt någon annanstans.

Lås upp Global Perspectives: Prenumerera idag!

Bredda din världsbild och håll dig informerad om internationella frågor med Tidningskungens mångsidiga urval av globala tidningar. Missa inte viktiga insikter, senaste nytt och olika perspektiv från hela världen. Prenumerera nu och få tillgång till en mängd information som kommer att hålla dig i framkant. Ta det första steget mot global upplysning – prenumerera idag!

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×