Gjensidige är ett börsnoterat bolag på Oslobörsen med 4.200 anställda i sex länder. År 2007 etablerade de sig i Sverige. Hos dem kan du hitta försäkringar som är både billiga och passar dina behov.

På norska betyder gjensidige ömsesidig. Dessutom är de kända för sina namn. För mer än tvåhundra år sedan föddes begreppet gemenskap i Norge. I händelse av en brand på granngården kunde de medel som lades i den gemensamma ”brinnande säcken” användas för att återuppbygga fastigheten.

Värdet av ömsesidighet har aldrig varit högre än det är nu. Individualism är inte en vägledande princip i den mänskliga existensen. Alla måste bidra på något sätt. För harmonins, säkerhetens, miljöns och varandras skull.

Gjensidige Forsikring ASA har sitt huvudkontor och säte i Oslo, Norge, och har ett svenskt dotterbolag som heter Gjensidige Forsikring ASA Norge. Den svenska filialens huvudkontor ligger i Stockholm. Gjensidige Forsikring ASA Norge, som är ett svenskt dotterbolag till ett norskt försäkringsbolag, har tillstånd att tillhandahålla olika former av försäkringar och står huvudsakligen under tillsyn av norska Finansinspektionen. Det här är det bästa stället att lära sig mer om Finansinspektionen.

Dessutom är det svenska Finansinspektionen som ansvarar för den filialen också. Både det svenska ishockey- och handbollslandslaget har Gjensidige som en av sina samarbetspartners. Det innebär att de inte bara garanterar alla sporter, utan också sponsrar vissa aspekter av dem. Oavsett ålder, kön eller skicklighetsnivå är de dedikerade till idrott eftersom de tror på kraften i en hälsosam livsstil som inkluderar gemenskap, tävling och träning.

Gjensidige Bilförsäkring: Funktioner och kundnöjdhet.

En årlig, oberoende utvärdering av bilförsäkringsprodukter rankar Gjensidiges omfattande försäkring Plus på 4,6 av 5, en poäng som har fått mycket beröm av kunderna. Gjensidige visar att de kan tillgodose en mängd olika förare och bilar med sina omfattande försäkringsalternativ, eftersom de har försäkrat över 2,5 miljoner bilar i Norden. En av de viktigaste funktionerna är en kostnadsfri reparationstjänst för stenskott, vilket ger försäkringstagarna sinnesro vid små olyckor.

Hög kundnöjdhet och omfattande täckning är två aspekter som belyser Gjensidiges engagemang för att erbjuda förare försäkringsalternativ som är både pålitliga och fokuserade på deras behov. Det visar deras engagemang för att proaktivt hantera vanliga problem, inklusive bilskador, samtidigt som de upprätthåller sitt fantastiska rykte för värde och kvalitet i försäkringsbranschen.

Bilförsäkring för Audi

Du är enligt lag skyldig att skaffa trafikförsäkring, vilket är grunden för deras motorfordonsförsäkring. Bland de många fördelarna med att köpa delförsäkring är möjligheten att få ekonomiskt stöd vid stöld eller trasigt glas, samt hjälp med bogsering och juridiska avgifter. Det är därför många förare väljer den eller en helförsäkring, som ger ännu mer skydd.

När du väljer helförsäkring för din Audi kompletteras trafikförsäkringen och delkaskoförsäkringen med en kollisionsskadeförsäkring. Du bör veta att en kollisionsskadegaranti redan kan finnas på plats för din nya Audi, eftersom den är för majoriteten av nya bilar som säljs idag. Det kan vara klokt att köpa en omfattande försäkring när den treåriga kollisionsgarantin löper ut. Anmäl dig till deras försäkringsplan nu!

Audis motto lyder ”Vorsprung durch Technik” (försprång genom teknik), och få saker kan jämföras med känslan av att köra ut på motorvägen i en skinande ny Audi. Som ett exempel på ett bilmärke som framgångsrikt förenar tysk spjutspetsteknik med ett attraktivt utseende ger den en härlig körupplevelse. Av denna anledning är det bara rättvist att försäkra din Audi med en policy som ger maximal säkerhet för både dig och din åktur.

Det finns ett antal olika modeller tillgängliga, inklusive A1, A3, A4, A5, A6, A7 och den största modellen, A8. Andra modeller är sportbilarna TT och R8, elbilarna e-tron samt crossovermodellerna Q2, Q3, Q5 och Q7.

Bilförsäkring för BMW

Mars 1916 markerar början på BMW: s historia i Tyskland. Företaget förgrenade sig från sitt ursprungliga fokus på flygmotorer inte långt efter grundandet till att omfatta produktion av motorcyklar och, efter ytterligare några år, personbilar. Kraftfulla motorer är en annan anledning till att BMW är välkänt i Formel 1. Deras tolkning av emblemet är en propeller i rörelse, med Bayerns blå och vita nyanser.

München är hem för BMW, en av världens största biltillverkare. Företaget levererar över en miljon fordon varje år och har flera olika varumärken, bland annat Mini och Rolls Royce. Några av BMW:s mest populära modeller är X5, X3 och Z3, en roadster som skapade rubriker när den var James Bonds första tyska bil i Golden Eye och Tomorrow Never Dies-filmerna. Det var inte förrän på 1970-talet som BMW började dyka upp på svenska motorvägar; innan dess var de ganska udda på den svenska marknaden.

De arbetar hårt för att ge dig de mest prisvärda premierna när du försäkrar din BMW med dem, och deras team av bilförsäkringsspecialister är här för att hjälpa dig att förstå och få ut det mesta av din policy. Uppenbarligen är deras mål att se till att du kan köra din bil i största möjliga utsträckning utan bekymmer, även i händelse av en olycka. Förutom att producera pålitliga bilar är BMW välkänt för sina motorcyklar, för vilka de kan erbjuda ett individualiserat försäkringsskydd. Först och främst: BMW erbjuder två typer av tilläggsförsäkringar som kompletterar fordonsansvarsförsäkringen: delkasko, som skyddar mot en mängd olika problem (inklusive stöld), och helkasko, som täcker kollisionsskador.

När det gäller försäkring för en ny BMW är det kanske inte nödvändigt med en helförsäkring eftersom de flesta svenska nybilar har en kollisionsskadegaranti. Å andra sidan kan en helförsäkring vara ett smart drag när den treåriga vagnskadegarantin har löpt ut. Anmäl dig till deras försäkringsplan nu!

Bilförsäkring för Mercedes

Den tyska biltillverkaren Mercedes-Benz har tillverkat fordon sedan 1886. Den österrikiske industrimannen Emil Jellineks dotter var inspirationskällan till namnet Mercedes när hennes far beställde 36 bilar av Daimler-Motoren-Gesellschaft år 1900. Benz & Cie och Daimler-Motoren-Gesellschaft gick samman och blev Daimler-Benz i början av 1920-talet, när den tyska ekonomiska krisen slog till. Det var nödvändigt att återuppbygga företaget efter andra världskriget. Från den tidpunkten fortsatte Mercedes att förbättra och släppa nya modeller. Mercedes-Benz A-klass, B-klass, C-klass och E-klass är några av dess modeller, som också kallas klasser.

De kan förse dig med Mercedes-försäkring som är specifik för dina behov och preferenser, oavsett vilken klass du har valt. De baserar alla sina bilförsäkringar på den lagstadgade minimitäckning som krävs för motorfordon. För att komplettera sitt försäkringsskydd väljer många antingen hel- eller delkasko.

Maskinskada täcks tills bilen är 10 år gammal eller har körts 12 000 km (om du väljer deras del- eller helförsäkring), generösa villkor vid maskinskada.
Det ingår en allriskförsäkring, så om du någonsin tappar bort nyckeln, tankar fel bensin eller råkar spilla färg i bagageutrymmet hjälper de dig att betala för det (upp till bilens 15-årsdag). Om ett stenskott kan åtgärdas utgår ingen självrisk på SEK. Om du behöver byta en ruta är din självrisk 1 500 kr. Du kan enkelt se ditt pris och teckna din försäkring när som helst och var som helst på deras hemsida.

Bilförsäkring för Ford

År 1903 grundade Henry Ford det amerikanska multinationella bilföretaget Ford. Bland de fem största biltillverkarna i världen var Ford den näst största från 1931 till 2004. Deras försäkringsalternativ är tillgängliga för alla Ford-modeller, inklusive Fiesta, Kuga, Focus, S-Max och många fler. Deras bilförsäkring Plus fick 4,6 av 5 från Independent Consumers’ Insurance Bureau i deras årliga utvärdering av bilförsäkring.

En kollisionsskadegaranti bör redan finnas på plats på din Ford om den är helt ny eller om du köpte den inom tre år efter den första registreringen. Det täcker majoriteten av potentiella fordonsrelaterade risker när de paras ihop med deras delförsäkring. Helförsäkring är ett måste för fordon som är äldre än tre år.

Om du vill ha extra skydd i händelse av att du är inblandad i en olycka och kör på ett djur är deras Pluspaket ett alternativ som du kan lägga till i din försäkring. Om ditt fordon skadas och måste repareras kan du också få hjälp med att ordna en hyrbil. Prisvärd och pålitlig täckning är kännetecknen för deras bilförsäkring. Om du går med den grundläggande lagstadgade motoransvarsskyddet eller väljer en mer omfattande policy, som de flesta förare gör, kommer detta fortfarande att gälla.

Bilförsäkring för Toyota

Japanska Toyota grundades 1937 i staden Toyota av den japanska Toyoda-familjen och är ett världsomspännande konglomerat och det största fordonskonglomeratet i världen. Från och med 1997-utgåvan av Toyota Prius har Toyota varit en frontrunner i hybridfordonsindustrin sedan dess. Idag tillverkar Toyota en rad olika elhybridfordon, bland annat Prius, som blev världens första massproducerade elhybridbil.

På 1960-talet gick Toyota in på den svenska marknaden. De svenska vägarna har prytts av modeller som Toyota Camry, Corolla, Yaris och den sportiga Celica.

Om du bestämmer dig för att försäkra din Toyota hos dem kommer de att hjälpa dig att skapa en försäkring som är unikt anpassad till dina krav. De baserar alla sina bilförsäkringar på den lagstadgade minimitäckning som krävs för motorfordon. Utöver denna minimiförsäkring väljer många människor full eller partiell täckning.

Du kan ytterligare skydda dig mot potentiella faror som djurolyckor och andra oförutsedda händelser genom att köpa ett av deras många professionellt utformade kompletterande försäkringspaket. Det är viktigt att tänka på dina unika krav och hur du använder din bil i olika situationer när du utvärderar bilförsäkringspaket. Deras tilläggsförsäkring kan kompensera dig vid parkeringsskador om du ofta parkerar på stora parkeringsplatser i städer, och deras tilläggsförsäkring kan kompensera dig vid en kollision med djur om du ofta kör genom skogsområden.

Förmåner:

  • Både helförsäkring och vagnskadeförsäkring måste innehålla allriskskydd.
  • Reparation av krossat glas istället för att byta ut rutan medför ingen självrisk (0 kr).
  • Snabb hjälp och enkel skadeprocess vid händelse av olycka

HUR DEFINIERAR GJENSIDIGE HÅLLBARHET?

Gjensidiges definition av hållbarhet utgår från FN:s globala mål för hållbar utveckling. För att garantera att kommande generationer kan tillgodose sina behov på samma sätt som de själva kan, måste Gjensidiges verksamhet balansera mellan klimat- och miljöfaktorer, sociala förhållanden, god bolagsstyrning och ekonomi.

Ett säkrare samhälle, minskade koldioxidutsläpp och etiska investeringar är de tre grundpelare som hållbarhetsarbetet vilar på. Ibland kan ett mål fungera som en grund för många strävanden. De kan till exempel bidra till att göra samhället säkrare och minska koldioxidutsläppen genom att minska antalet skador med hjälp av skadeförebyggande metoder. Hållbara investeringar, interaktion och informationsspridning är grundpelarna i deras strategi.

Att utbilda sina kunder och allmänheten i hur man undviker ekonomiska förluster är centralt i Gjensidiges arbete med att främja hållbarhet. Den bästa miljövänliga åtgärden är att förhindra att skador uppstår från första början, eftersom det oftast krävs att man köper och installerar nya saker för att reparera dem, vilket lämnar ett koldioxid- och energiavtryck. Samtidigt måste de finnas där närhelst det uppstår skador på ekosystemet eller klimatet. Förutom att bidra till att göra samhället säkrare är deras förståelse för de skador som orsakas av nuvarande och framtida klimatförändringar grundläggande för det arbete de utför för sina kunder. Gjensidiges mål är att försvara liv, hälsa och värden på ett hållbart sätt, vilket är vad hållbarhet handlar om.

Gör som över 2,5 miljoner nöjda förare och säkra ditt fordons skydd idag med deras omfattande täckningsplaner, endast hos Gjensidige!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×