Pennunruoka on suunniteltu erityisesti koiraa varten, jotta pennut saavuttaisivat terveen painon ja rakentaisivat vahvat luut ja lihakset. Pienen kokonsa ja nopean kasvunsa vuoksi pentu voi saada kaiken tarvitsemansa energian hyvin pienestä penturuoka-annoksesta, joka sisältää usein enemmän rasvaa ja proteiinia kuin aikuisen koiran täysravinto. Pentujen ruokavalion tulisi sisältää kasvua edistäviä ainesosia, kuten rasvahappoja aivojen ja silmien tervettä kehitystä varten, vitamiineja, jotka edistävät muun muassa vastustuskykyä, sekä tasapainoinen kalsiumin ja fosforin suhde, joka edistää luiden, hampaiden ja nivelten terveyttä.

Ota huomioon pennun odotettavissa oleva kasvunopeus ja mahdolliset rotukohtaiset ruokintavaatimukset, kun valitset tasapainoista ateriaa. Pennunruokaa on saatavana sekä pienille että suurille koiraeläimille tarkoitettuja lajikkeita. Suurten rotujen pentujen tulisi kasvaa hitaasti kasvuvaikeuksien ehkäisemiseksi. Heidän penturuuassaan on hieman pienempi energiapitoisuus ja oikea kalsiumin ja fosforin suhde luuston tasapainoisen kehityksen varmistamiseksi. Viljaton pennunruoka, jonka hiilihydraattipohjana käytetään perunaa tai bataattia, on hyvä vaihtoehto herkille roduille.

Golden Eagle Holistic Puppy Formula (kokonaisvaltainen pentukaava)

Terveellistä koiranruokaa tarjoaa Golden Eagle Holistic Puppy Formula, joka on luotu täyttämään pentujen sekä odottavien emokoirien kasvun ravitsemukselliset vaatimukset. Luonnollisista,vehnättömistä ravintolisistä kehitetyt seokset takaavat lemmikkisi täydellisen terveyden ja kiillon. Jokainen suupala tarjoaa sekoituksen ensiluokkaisia ja puhtaita proteiineja ja hiilihydraatteja luonnollisista lähteistä sekä määrällisesti ja laadullisesti laadukkaita vihanneksia ja hedelmiä, jotka kaikki tarjoavat energiaa ja ravintoaineita ilman kemikaaleja, aromeja tai värejä. Tämän lisäksi koiranruokamme ei sisällä vehnää, soijaa tai maissia – nämä epäystävälliset aineet sopivat koirille, joilla on ilmennyt herkkyys. Pidä huolta pennustasi tarjoamalla sille paras alku kehitykselle terveellisellä ja kokonaisvaltaisella Golden Eaglen puppy-valmisteella.

 • Proteiininlähteitä ovat kana, sianliha, lohi ja muna.
 • Rasvat ja öljyt energianlähteinä kanasta.
 • Omega-3-rasvahapot lohesta ja pellavansiemenistä. Sisältää runsaasti DHA- ja EPA-rasvahappoja, joita molempia tarvitaan sydämen, näön ja aivojen tehokkaaseen toimintaan.
 • Hiilihydraattilähteinä ruskeaa ja valkoista täysjyväviljaa sekä kauraa koiran hiilihydraattitarpeen tyydyttämiseksi.
 • Tärkeimmät kuitulähteet ovat juurikaskuitu yhdessä tomaatin kanssa. Se sisältää myös kaurasta, riisistä, porkkanasta ja omenasta saatavaa kuitua, joka tukee suoliston normaalia toimintaa ja ruoan sujuvaa kulkua suolistossa.
 • Lisätty luonnollisia hedelmiä ja vihanneksia kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon ja ylläpitoon.
 • MicroHealth™, BioHealth™ ja Lactohealth™ lisäravinteina, jotka kaikki edistävät koiran aineenvaihdunnallisia vaatimuksia ja tekevät Golden Eagle -tuotteista ainutlaatuisia.

Royal Can’s Medium Puppy

Royal Can -tuotemerkin Medium Puppy pentukuivaruoka on suunniteltu keskikokoisten kasvavien koirien ravitsemuksellisiin tarpeisiin 2-12 kuukauden ikäisille koirille, joiden odotettu paino aikuisena koirana on 11-25 kg.

Keskikokoiset pennut, jotka kokevat paljon kasvua ja tarvitsevat riittävästi ravintoa tukeakseen asianmukaista kehitystä. Niiden kibble-lemmikkieläinruoka on täynnä hyvin sulavia proteiineja, mikä tarkoittaa, että pentusi saa kaiken tarvitsemansa energian terveeseen kasvuun rasittamatta liikaa sen ruoansulatusjärjestelmää.

Kalsiumin ja fosforin tasapaino auttaa mahdollistamaan luiden tasaisen kasvun – joka on tärkein tekijä pennun terveyden kannalta. Lisäksi niiden koostumus on sekoitus antioksidantteja, mikä tukee pennun immuunijärjestelmää ja pitää sen vahvana ja terveenä.

Royal Can’s Medium Puppy -kuivaruoka sisältää prebioottien ja helposti sulavien proteiinien lisäksi korkealaatuisia prebiootteja ja helposti sulavia proteiineja, jotka auttavat ruoansulatuskanavan terveyttä, jolloin pentusi saa välttämättömiä ravintoaineita, jotka antavat hänelle optimaalisen kasvun ja elinvoimaisuuden. Royal Can’s Medium Puppy -ravinnon avulla voit olla varma, että karvainen kaverisi saa kaiken tarvittavan ravinnon kehittyäkseen terveeksi ja tukevaksi koiraksi.

 • Royal Can’s Medium Puppy -pennunruoan koostumus on suunniteltu keskikokoisen pennun ravitsemuksellisiin erityistarpeisiin.
 • Sopii 2-12 kuukauden ikäisille pennuille, joiden aikuispaino on 11-25 kg.
 • Ihanteellinen määrä energiaa ja proteiinia kasvavan koiran ravitsemuksellisiin tarpeisiin.
 • Tasapainoinen kalsium-fosfori-suhde tukee pennun luuston tervettä kasvua.
 • Tutkittu C- ja E-vitamiinien yhdistelmä tukee immuunijärjestelmän kehitystä.
 • Prebiootit ja antioksidantit tukevat pennun vastustuskykyä.
 • Omega-3-rasvahapot tukevat pennun aivojen kehitystä.
 • Hyödylliset prebiootit (kuten FOS, MOS ja juurikaskuitu) yhdessä hyvin sulavien proteiinien kanssa tukevat suolistoflooran (mikrobiomin) tasapainoa ruoansulatuksen parantamiseksi.
 • Jauhelihan koko on riittävän suuri estämään ahmimisen, mutta silti maukas.

Acana Dog Puppy Large

Acana Dog Puppy Large on laadukas täysravinto, joka on suunniteltu siten, että se tarjoaa suurikokoisten rotujen pennuille oikean kasvun. Käyttämällä ensiluokkaisia ja ravitsevia materiaaleja penturuuan koostumuksessa on pyritty edistämään pennun terveyttä ja hyvinvointia, jotka ovat elintärkeitä pennun kasvulle.

Niiden resepti on pentullesi proteiinipitoinen ja sisältää runsaasti kanaa ja kalkkunaa, mikä voi johtaa lihasten kehittymiseen ja tarvittavaan energiaan. Toisin kuin muut tuotemerkit, jotka ovat usein konstruoituja, niiden koostumus perustuu kasvavien koirien luonnollisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Niiden reseptissä on korkea lihapitoisuus ja optimaalinen sekoitus hedelmiä ja vihanneksia, jotka on räätälöity tarjoamaan tasapainoinen ruokavalio, jossa on kaikki tarvittavat ravintoaineet.

Riippumatta siitä, kuinka suuri koirarotu on kyseessä, nivelten terveys on aina ensisijainen huolenaihe. Siksi heidän tarjoamassaan penturuuassa on riittävä pitoisuus glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia, ravintoaineita, jotka edistävät nivelten tervettä kasvua ja liikkumista ja varmistavat siten, että pennusta kasvaa voimakas ja energinen aikuinen koira.

Luotettava Acana Dog Puppy Large on merkki, jolla ruokit suurikokoisen koiran pennullesi kaikki ravintoaineet, jotka ovat välttämättömiä kunnon elämän alkuun. Parhaan elämänlaadun ja optimaalisen ravinnon tarjoaminen pennullesi on tärkeintä. Voit tehdä sen luottamalla niiden korkealaatuisiin ainesosiin.

 • Pennunruoka suurikokoisille koiranpennuille, joiden aikuispaino on yli 25 kg.
 • Sisältää vapaana kasvatettua kanaa, preeriatilojen kananmunia ja luonnonvaraisesti pyydettyä kalaa.
 • Superruokaa pennuille – luonnollisia ravintoaineita lihasta, sisäelimistä ja syötävistä rustoista ilman lisäaineita.
 • Vähähiilihydraattinen ja viljaton koiranruoka.
 • Pakastekuivattu maksa lisää ruoan maittavuutta

Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin

Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin on erityisesti kehitetty täysravinto, joka sisältää välttämättömiä ravintoaineita herkkäihoisten koiranpentujen ravitsemuksellisten tarpeiden tyydyttämiseksi. Käyttövalmis, ainoastaan lohesta ja villiriisistä valmistettu penturuoka on paras vaihtoehto, jos pentusi kamppailee iho-ongelmien kanssa, sillä se rajoittaa allergeenien ja ärsyttävien aineiden määrää.

Rikastettu kaikilla elintärkeillä ainesosilla, joita pennun kehittyvä iho tarvitsee vieroitusiästä vuoden ikään asti, tämä koostumus palvelee kasvavia ja hoitavia nuoria koiria. Kaiken lisäksi niiden penturuoka sopii odottaville ja imettäville emoille, jotta ne saavat ravintoaineiden saantia, joka ei tue vain heitä itseään vaan myös pentujensa kasvua.

Kun ruokit pentuasi Pro Plan Medium Puppy Sensitive Skin -ravinnolla, voit olla varma siitä, että koostumus pyrkii täyttämään pennun ihoherkät tarpeet ja on silti laadukas tuote.

Platinum Puppy Chicken, puolikostea

Platinum Puppy Chicken, semi-moist, tarjoaa täysravintoa pennun terveen kasvun tueksi. Niiden koostumus on erittäin sulava ja sisältää jopa 73 % kanaa, joten niiden koostumus takaa, että pentusi saa optimaalisen kehityksen kannalta välttämättömiä proteiineja.

Ruoan puolikostea koostumus tarjoaa herkullisen ja helposti pureskeltavan vaihtoehdon, joka sopii erinomaisesti pennuille, jotka pitävät pehmeämmästä koostumuksesta, tai maukkaaksi välipalaksi aterioiden välillä.

Platinum Puppy Chicken -rehun avulla voit olla varma, että pentusi saa tasapainoista ja ravitsevaa ruokavaliota, joka edistää sen yleistä terveyttä ja elinvoimaisuutta.

 • Puolikostea täysravinto pennuille.
 • Vähintään 73 % tuoretta kanaa – Platinum-tuotteille on myönnetty sertifikaatti korkeasta lihapitoisuudesta.
 • Proteiinia 27 % – Rasvaa 16 %.
 • Sisältää pentujen kasvulle tärkeitä kylmäpuristettujen öljyjen rasvahappoja – oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä.
 • Yrttejä, vihersimpukoita ja muita ravinteikkaita ainesosia.
 • Erittäin maukas täysravinto sopii erinomaisesti myös pennun palkintoherkuksi
 • Lihapitoinen täysravinto sopii vaihtoehdoksi raakaruokaa syöville pennuille matkoilla, kiireisessä arjessa jne. kun pakastetun lihan säilyttäminen on hankalaa tai sen sulattamiseen ei ole aikaa
 • Soveltuu tarjottavaksi raakaruoan kanssa esimerkiksi osana 50/50 -malliin perustuvaa ruokintaa, jossa pentu saa puolet raakalihaa ja puolet kuivamuonaa

PetenKoiratarvike

Jos etsit lemmikkitarvikkeita kotiisi, älä mene kauemmas kuin PetenKoiratarvike.com-sivustolle. Vuonna 2004 perustettu verkkokauppa laajeni maaliskuussa 2012 1000 m²:n tiloihin Porvoon Kuninkaanporttiin. Nykyiseen 1200 m²:n tilaan Vantaan Tammistoon myymälä muutti lokakuussa 2016. Heidän toinen suuri myymälänsä, joka sijaitsee Pirkkalassa ja on Kauppakeskus Veskan yhteydessä, avattiin marraskuussa 2017. Kesällä 2019 heidän kolmas myymälänsä avattiin Raisioon.

Kun Peten Eläinlääkäripalvelut avattiin toukokuussa 2019 Tammiston myymälään ja myöhemmin kesäkuussa 2021 laajennetaan Pirkkalaan, voivat eläinlääkärissä käyntiä pelkäävät asiakkaat, joilla on lemmikkieläimiä, rentoutua myymälän vastaanotolla. Rokotukset, tarkastukset, punkkien torjunta ja mikrosirutus ovat vain muutamia Petenkoiratarvikkeen tarjoamista palveluista.

Syyskuussa 2021 avattiin neljäs myymälä Espoon Laajalahteen. Sen rinnalla on eläinkouluttaja, koirahierojia ja grooming-palveluita. Kuudes myymälä Lahdessa avattiin joulukuussa 2021, ja saman vuoden lokakuussa avattiin pohjoisen suurin myymälä Oulussa. Joka vuosi Petenkoiratarvike näkevät merkittävää kasvua sekä valikoimassaan että liikevaihdossaan.

Petenkoiratarvikkeen verkkokauppa ja myymäläpalvelu ovat molemmat suomalaisuuden leimaamia, ja toukokuussa 2023 Peten Koiratarvikkeelle myönnettiin Avainlippu, joka selittää tämän. Suomalaiset lemmikit ja niiden omistajat voivat olla rauhassa tietäen, että he tekevät ostoksia luotettavalta, kotimaassa toimivalta nettikaupalta, joka tarjoaa vain korkealaatuisia tuotteita. Peten Koiratarvikkeen valitseminen on win-win, koska se auttaa rahoittamaan suomalaisia hankkeita.

Kaikkea koirista ja kissoista kaneihin, rottiin ja fretteihin voi löytää PetenKoiratarvike.comista. Se, mikä erottaa heidät kansainvälisistä Petenkoiratarvike-kilpailijoista, on heidän vankkumaton sitoutumisensa erinomaiseen asiakaspalveluun ja tilausten salamannopeaan täyttämiseen. Sinun onnellisuutesi ja lemmikkisi onnellisuus ovat heidän ensisijaisia tavoitteitaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×