Du har hittat den perfekta onlinebutiken om du är i behov av en omfattande samling av svenskt snus, inklusive tobaksfria och nikotinfria varianter. En av de största sorterna av konventionellt tobakssnus, tobaksfritt All White Snus och nikotinfria alternativ inklusive koffeinsnus hittar du hos SnusExpress.se, en av Sveriges mest populära snusåterförsäljare. Snabb, smidig och enkel betalning med Qliro är tillgängligt när du handlar hos SnusExpress, och fri frakt är alltid ett alternativ vid beställningar över 499 kr. Genom att hoppa över mellanhänderna och gå direkt till källan kan de garantera att snuset du får från dem alltid är färskt. Snus finns i en mängd olika typer, smaker, styrkor och portionsstorlekar, så du kan hitta det som passar perfekt för dina behov i deras omfattande urval.

Snus – Med ett brett utbud av både etablerade och nya varumärken. Det svenska snuset har funnits länge, det är en rökfri tobaksprodukt. Det finns tre olika former av snus, var och en med sin egen unika blandning av mald tobak, vatten, salt och smaktillsatser. De vanligaste är lössnus, original portion och white portion. På SnusExpress.se hittar du ett brett utbud av snusmärken, bland annat General, Skruf Snus, Lundgrens, Kronan, Siberia Snus och Göteborgs Rapé.

De som föredrar snus men inte vill använda tobak kan använda nikotinportioner. Ett paraplybegrepp för en mängd olika snussorter, inklusive de med nikotin, tobak, vitt och helt vitt. I det här fallet har en blandning av naturliga växtfibrer ersatt den konventionella tobaksblandningen. Resultatet är att du inte får några missfärgningar på tänderna, att droppet blir minimalt och att du inte känner någon tobakssmak (såvida det inte är den smak du vill ha). Velo Snus (i både Slim- och Mini-varianter), XQS, Volt, Loop (inklusive kryddiga varianter som Loop Jalapeno) och ZYN är bara några av de många tobaksfria varumärken som finns tillgängliga.

För personer som väljer att inte använda tobaksprodukter eller produkter som innehåller nikotin finns det en kategori med nikotinfritt snus.
Kategorin nikotinfritt snus har kommit långt under de senaste åren. Bland de nikotinfria varumärkena som finns tillgängliga i deras onlinebutik finns Onico, Pavo, Velo Zero och Zeronito. Bland de många snusmärken som finns tillgängliga utmärker sig Lewa för sitt koffeininnehåll snarare än nikotin.

DJUPDYKNING I SNUS EXPRESSES PREMIUMSNUSKOLLEKTION

Islay Whisky Lös

Ett lössnus som har mognat på whiskyfat och har en smak av kraftfull tobak och en mörk smak. Ett stänk whisky från den skotska ön Islay har strötts ovanpå tobaken för att förstärka snusets rökighet. Snusets malda tobaksblandning formas till delar enligt dina önskemål, och när den blir våt frigörs dess smak på ett kraftfullt sätt.

 • Varumärke: Whiskey Islay
 • Produktnamn: GN Tobak
 • Sektion: Lös
 • Smak: Kryddig
 • Mängd nikotin: Normal
 • Ett gram nikotin

Icetool Cap Can – Rostfritt stål/svart

Icetools dosa i rostfritt stål/svart är det bästa tillbehöret för dig som är passionerad av nikotinportioner eller snus. Den eleganta dosan är tillverkad av robust rostfritt stål och omsorgsfullt utformad, vilket gör att dina favoritartiklar kommer att hålla länge och skyddas från skador.

En O-ringstätning av gummi på locket till denna svarta aluminiumbehållare, som utvecklats särskilt för använda portioner, ger behållaren en elegant touch samtidigt som den säkerställer att dina oanvända delar förblir fräscha. Med måtten 77 mm x 23 mm och en vikt på 80 gram är den här burken den perfekta följeslagaren på resan eftersom den är både liten och lätt. Den erbjuder bekvämlighet och stil oavsett var ditt äventyr börjar eller slutar.

Knox Karaktär Blå Vit

Vita mängder och en komplex smakprofil ingår i detta snus som producerades av Knox och Skruf, tillverkaren. En väl avrundad tobakskaraktär och smak som toppas med spår av enbär, citrus och tall fullbordar profilen för denna produkt. För att uppnå ett lågt dropp är ytorna på dess sektioner något torra, vilket bidrar till att säkerställa att smaken frigörs under en längre tid. Mängden nikotin är 12 milligram per gram.

Knox, som tillverkas av Skruf Snus, ger med sitt snus Normal White Portion en smakupplevelse som för tankarna till det förflutna. När det gäller styrka innehåller varje dosa 19,2 gram snus som har producerats noggrant, med 10,47 milligram nikotin per portion och 12 milligram per gram totalt. Knox, som omsorgsfullt har tillverkats för kräsna snusare, ger dig en njutning som har stått sig genom tiderna.

 • Varumärke: Knox Skruf Snus tillverkare av produkten
 • Klassificering: Den typiska vita portionen
 • Smak: Traditionell
 • Styrkan anses vara normal.
 • 10,47 milligram nikotin per port
 • 12 milligram per gram nikotin
 • Totalvikt: 19,2 gram

Puck Icing Extreme Strong Large

En portion snus skapad av Puck och producenten The Snus Factory som är vit och mintig i smaken och innehåller en hög mängd nikotin (45 mg per portion). Denna produkt har en distinkt smak som kännetecknas av en lätt tobakssmak och en sval mentolsmak som avslutas med en hint av pepparmint. De fylliga komponenterna har torra ytor, vilket möjliggör en låg droppnivå och en frisättning som varar länge.

I sitt snus Large White Portion ger Puck, som tillverkas av The Snus Factory, en energigivande mintkänsla för användaren. Med en ultrastark styrkeprofil som innehåller 36 mg nikotin per portion och en nikotinkoncentration på 45 mg/g ger varje dosa på 16 g en snusupplevelse som är både potent och uppfriskande. Skäm bort dig själv med den extrema njutning som Puck ger, som har utvecklats för personer som är ute efter en vågad och äventyrlig snusupplevelse.

 • Tillverkande företag: The Snus Factory Varumärke: Puck Bransch:
 • Den stora vita portionen är kategorin.
 • Mint är smaken.
 • Exceptionellt kraftfull styrka
 • 36 milligram nikotin per portion
 • 45 milligram per gram nikotin
 • 16 gram är nettovikten.

Lewa Classic Stor

Ett snus som är helt fritt från tobak och nikotin och har en smakprofil som påminner om konventionella snusmärken. Smaken av rostad yerba mate kombineras med syrliga toner av bergamott i dessa fullstora bitar som är helt vita. Dessutom har nikotinet ersatts med koffein, vilket motsvarar tjugo milligram per del. De naturliga växtfibrer som används för att tillverka fyllmedlet används. Detta förhindrar att delarna blir fläckiga och gör att de endast droppar en liten mängd.

När det gäller snus är Lewa, som stolt skapas av Lewa Of Sweden, en klassiker som kommer att stå sig genom tiderna. Lewa ger en smakupplevelse som fångar snuskulturens anda genom att lägga tonvikten på traditionella smaker. Snusälskare som söker en genuin och smakrik upplevelse kommer att upptäcka att Lewa, som har tillverkats för att tillfredsställa deras kräsna smak, har ett rikt arv och en kvalitet som inte går att kompromissa med.

Från smak till frihet, Snus Express – din biljett till en värld av djärv smak och gränslöst äventyr!

Lås upp porten till oförglömlig smak och oöverträffad bekvämlighet – följ med på Snus Express resa idag! Kliv in i en värld där smaken inte känner några gränser, där varje ögonblick är fyllt av spänning och varje upplevelse gör dig sugen på mer. Vänta inte, tveka inte, ge dig ut på din smakfulla odyssé med Snus Express och upptäck en helt ny dimension av tillfredsställelse!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles

×